fazestan | ||
|
شخصیت زمانی شما کدام است؟ هر یک از ما یک شخصیت زمانی خاص داریم که در ابتدا باید شخصیت زمانی خود را بشناسیم. بعضیها دقیقه نودی هستند، یعنی زندگی در بحران. بعضیها بسیار صبورند و گذر زمان را اصلاً شناسایی نمی کنند. بعضیها برعکس عجول هستند و عده ای دوست دارند عمیق شده و در موقعیت های مختلف، تجربه کسب کنند و ... عده ای، بیش تر در زمان گذشته زندگی می کنند و عده ای درست برعکس، در آینده زندگی می کنند. عده ای نیز بیش تر در زمان حال هستند. پس ابتدا خود را بشناسید و بدانید که چه شخصیت زمانی ای دارید، چرا که برنامه ریزی برای هر یک از آن ها متفاوت است.
اکثر ما زمان را یک بعدی میدانیم. اما زمان سه بعدی است: بعد اول ، حرکت است. زمان به طرف جلوست و اصلاً در اختیار ما نیست و نمیتوانیم جلویش را بگیریم. بعدی از زمان که در اختیار ما نیست، طول زمان نامیده میشود. اما ما عرض زمان را هم داریم، عرض زمان یعنی این که من میتوانم کاری نیز انجام دهم، مثلاً از نقطه «آ» به نقطه «ب» بروم و با خود یک کتاب ببرم. بعضیها ده کتاب میبرند، بعضیها به همراه کتاب، یک محصول هم میبرند. پس افراد میتوانند عرض زمان خود را گسترش دهند، بعد سوم، این است که ما به دنبال چه نتیجه هایی هستیم که به نقطه وحدت برسیم، پس این هم میشود عمق زمان و بعد سوم. پس یک محصول تابع طول زمان، عرض زمان و عمق زمان در راستای یک هدف است و این جاست که عرض زمان و عمق زمان ارزش پیدا می کنند، چون در اختیار ماست. این عرض زمان است که ارزش میآفریند. بیاییم از این پس، روی عرض زمان کار کنیم، ولی هدفمند و دائم. وقتی کاری انجام میدهید از خودتان سوال کنید دیگر چه؟ عرض زمان، تابع آگاهی و توان مندی افراد است و همه ما که این را میدانیم، میتوانیم به عمق زمانمان تسلط داشته باشیم.
پاسخ این است اگر تک بعدی ببینیم بله، ولی اگر زمان را سه بعدی ببینیم خیر. مهم ترین تفاوت آدمها که عرض و عمق زمانشان تغییر میکند در آگاهی آن هاست. میزان آگاهی افراد است که باعث میشود افراد، زمان های یکسانی نداشته باشند.
بسیاری از موقعیت های شما در آینده از چگونگی برنامه ریزی کنونی رقم میخورد. الآن باید برای آینده سرمایه گذاری کنید. در واقع، شما هم اینک بذر موفقیت را میکارید و در آینده درو میکنید. خیلی از مواقع، موفقیت از آن کسانی است که انتظار کسب نتیجه سریع را ندارند. یکی از عوامل اصلی از دست دادن وقت در افراد، نداشتن هدف و دومین عامل، اتلاف وقت است. و ... «باید برای انجام هر کاری جشن بگیریم، مهم نیست چه نتیجه ای داشته باشد. زیرا شما اقدام کرده اید و حتی اگر هم اشتباه کرده باشید مهم نیست، بگذارید دیگران هم ببینند که شما اقدام کرده اید. حتی اگر نتیجه مطلوب نباشد.»
[ شنبه 90/2/24 ] [ 9:21 عصر ] [ hafez ]
|
Online User |